O odvetniku

Odvetnik Silvan Jakin je član odvetniške zbornice, odvetniški poklic pa opravlja že več kot 25 let. Na podlagi dolgoletnega dela je pridobil neprecenljive izkušnje na mnogih pravnih področjih ter poglobljeno razumevanje slovenske in evropske pravne ureditve. Pravna pomoč in zastopanje je gotovo ena tistih disciplin, kjer izkušnje in poznavanje delovanja pravosodja in upravnih organov še kako štejejo.

Doslej je zastopal in pravno svetoval že izjemno velikemu številu tako fizičnih oseb kot gospodarskih subjektov in drugih pravnih oseb. Na prvo mesto vedno postavlja skrb za stranke ter oseben stik. Odkrit odnos in komuniciranje, svetovanje in vodenje skozi pravno situacijo, podrobna razlaga možnosti, ki jih ima stranka na voljo ter jasna predstavitev možnih izidov morebitnih pravnih postopkov. To so temelji naše odvetniške pisarne.

Kot gost v studiu že dlje časa brezplačno svetuje gledalcem televizijske oddaje Dobro jutro na RTV Slovenija (klik za ogled ene od oddaj). “Vsekakor zanimiva in prijetna izkušnja, kakršne človek morda ne pričakuje pri delu odvetnika. Predvsem pa z veseljem pomagam,” pravi.

 

PODROČJA DELA ODVETNIKA

V dosedanjih letih opravljanja poklica ni ostalo mnogo področij, na katerih še ne bi deloval. Znanje  ima na vseh temeljnih področjih prava, kar odvetniški pisarni Silvana Jakina omogoča učinkovito in strokovno zastopanje vseh vrst strank. Največ časa je odvetnik posvetil gospodarskemu pravu z zastopanjem gospodarskih družb in drugih pravnih oseb ter zastopanju strank v delovnih sporih.

Velja izpostaviti, da pravna pomoč ne pomeni le zastopanja v pravdah in sporih, temveč v veliki meri tudi preprečitev nastanka morebitnih kasnejših sporov s kakovostnim pravnim svetovanjem. Več o področjih dela Odvetniške pisarne Silvan Jakin >>

 

EKIPA ODVETNIŠKE PISARNE

Ob odvetniku za stranke odvetniške pisarne Silvana Jakina skrbi še predana ekipa strokovnih sodelavcev. Med njimi so odvetniški pripravnik Matjaž Jakin ter poslovna sekretarka Marta Jereb.

Odvetniška pisarna Silvana Jakina je družinsko vodena pravna pisarna z več kot 25 leti izkušenj. Z znanjem in strokovnostjo vam pomagamo pri različnih pravnih težavah.

Telefon: 01/230-20-88
Email: pisarna@odvetnik-jakin.si